Sidor

18 november, 2010

Uppdatering från Axier

Även Axier Equities, som regelbundet släpper analyser av G5, verkar se positivt på bolaget efter rapporten. I en blogguppdatering skriver de bland annat:
"G5 Entertainment kom i veckan med en rapport avseende det tredje kvartalet 2010 som vi anser innehöll en förtäckt vinstuppdatering hänförlig till bolagets maltesiska studios. [...] Vinsten per aktie för perioden januari-september 2010 är 0,55 kronor. Ledningen planerar dock att dela ut vinsten från verksamheten i utvecklingsstudiorna i Malta till moderbolaget G5 Entertainment AB i slutet av året. G5 Entertainment AB har därmed rätt till återbäring av skatt som betalats i Malta i enlighet med lokala bestämmelser. Den positiva effekten på vinsten per aktie under perioden januari till september väntas bli +0,12 kronor, men i enlighet med IFRS måste den lägre siffran rapporteras innan man fattar det officiella beslutet om utdelning i slutet av året."
Jag kan bara hoppas att de har rätt angående G5:s prognoser:
"Vi gör bedömningen att SuperMarket Mania 2, tillsammans med intäkterna från Virtual City för iPhone kan komma att överraska positivt och att bolaget därmed mycket väl kan komma att överträffa de kommunicerade prognoserna."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar